Ολυμπιακοί Αγώνες: Η μάχη της Εθνικής Πόλο με την Ιαπωνία για μια θέση στους “8”

Στις 12:20 δίνει η Εθνική ομάδα Πόλο τη μάχη με την Ιαπωνία με σκοπό την πρόκριση στους “8” των Ολυμπιακών Αγώνων. Η μέχρι στιγμής πορεία της Εθνικής είναι άψογη, καθώς παραμένει αήττητη στους αγώνες στο Τόκιο. Αν η Εθνική μας ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει τη νίκη θα φτάσει τους 5 βαθμούς.

Η “οικοδέσποινα” Ιαπωνία δεν έχει βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές και η ήττα της από τις ΗΠΑ έχει ήδη “σφραγίσει” το πρόωρο τέλος.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έχει μια νίκη επί της Ουγγαρίας και μια ισοπαλία με την Ιταλία.

«Είμαστε αρκετά προσγειωμένοι, πάμε βήμα-βήμα» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή Real Sports με τους Παύλο Παπαδημητρίου και Αριστείδη Νικολάκη.

Η εθνική μας ομάδα πόλο στο Ολυμπιακό τουρνουά έχει εντυπωσιάσει αφού μετά τη νίκη της με 10-9 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας που έχει κατακτήσει 9 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, το πρωί της Τρίτης ήρθε ισόπαλη 6-6 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, δείχνοντας ότι μπορεί να φτάσει στην επιτυχία.

«Κάθε ματς είναι ένας τελικός για εμάς. Οι εμφανίσεις με Ουγγαρία και με Ιταλία μας έδωσαν αυτοπεποίθηση για την συνέχεια» τόνισε ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη διοργανώτρια Ιαπωνία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ