Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά: Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση, αποχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Οριστική είναι η διακοπή στο Ρέντη, στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β΄ και την πρωτοπόρο Κηφισιά, για τη 10η αγωνιστική της Super League 2 (Νότιος όμιλος), μετά την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων».

Μια κόκκινη κάρτα έγινε αφορμή να δημιουργηθεί ένταση και να διακοπεί αρχικά προσωρινά η αναμέτρηση στο Ρέντη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Βάτσιος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κωστή για τάκλιν στον Ταλάλ.

Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων», με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί στο 22′ και να φύγει ο ίδιος τα αποδυτήρια. Οι παίκτες των δύο ομάδων έμειναν στο γήπεδο, ύστερα από σχεδόν 30 λεπτά ο Βάτσιος και οι βοηθοί του επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ολυμπιακός Β αρνήθηκε να συνεχίσει το ματς, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή.

Επίσης δεν διεξήχθη, η αναμέτρηση Ηρόδοτος-ΑΕΚ Β στο Ηράκλειο, αφού περισσότεροι από 10 παίκτες των Κρητικών «χτυπήθηκαν» από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος να μην έχει διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί. Η ΑΕΚ Β πήγε κανονικά στην Κρήτη, παρατάχθηκε στο γήπεδο, όμως, ο Ηρόδοτος εμφανίστηκε με έξι παίκτες και ο διαιτητής Σταυρουλάκης έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ