Νέλλη Γκίνη: Φώναζε έξαλλος «τι ρεζιλίκια είναι αυτά;» – Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός αλλά και τη σύγκρουση με τον πατέρα της.

Νέλλη Γκίνη: Συγκλονίζουν τα λόγια της για τον θάνατο της αδελφής της

Γνωρίζατε από πάντα ότι θα σας κερδίσει η τέχνη και θα γίνετε ηθοποιός;

Ψιθύρισα τη φράση θέλω να γίνω ηθοποιός στα επτά μου μόλις χρόνια, η τύχη και η αγάπη μου γι’ αυτό το επάγγελμα με αξίωσε να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου. Απήγγειλα ένα ποίημα στο σχολείο, ενθουσιάστηκαν ο κόσμος και η δασκάλα μου, και αμέσως ήταν εκείνη που διέκρινε ότι έχω κάποιο ταλέντο. Μου το είπε και αμέσως εμένα μου έγινε έμμονη ιδέα. Το θέατρο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη και έτσι από την ηλικία των 12 ετών, ξεκίνησα σιγά – σιγά να συμμετέχω σε θεατρικές παιδικές παραστάσεις.

Είστε μια εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτό λειτούργησε μόνο ως πλεονέκτημα ή τελικά, είναι και εμπόδιο;

Η ομορφιά δεν είναι εμπόδιο αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει, χρειάζεται αγάπη και πολύ δουλειά για αυτή την τέχνη.

Δύσκολες στιγμές για τη Νέλλη Γκίνη: Δεν έχω δύναμη…

Η ταινία «Όργια σε τιμή ευκαιρίας» έφερε σύγκρουση με την οικογένειά σας. Πώς το διαχειριστήκατε;

Ήταν μια ατυχής στιγμή, ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης, θέλησε μια αστυνομική περιπέτεια με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Βόγλης, ο Δημήτρης Μπισλάνης, ο Λαυρέντης Διανέλος κ.α. για εμπορικούς λόγους να της δώσει αυτό τον τίτλο. Αφού γυρίσαμε την ταινία στα Μελίσσια, στο στούντιο Άλφα, ένα απόγευμα με φωνάζει ο πατέρας μου έξαλλος και μου λέει: Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες! Τι θα πω στη μητέρα σου; Εσύ που μου υποσχέθηκες ότι θα είσαι άψογη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ