Ολυμπιακός: Στον Ρέντη πριν από την προπόνηση η Θύρα 7

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα η Θύρα 7 πριν από την προπόνηση του Ολυμπιακού, για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους στηρίξει ενόψει των πλέι οφ, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα αύριο (10/3) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία των οργανωμένων είχε ενωτική σημασία, καθώς με τα λόγια τους προσπάθησαν να εμψυχώσουν τόσο τους παίκτες της ομάδας όσο και το τεχνικό επιτελείο.

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», είπαν, μεταξύ άλλων, σε προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι εκπρόσωποι της Θύρας 7 απευθύνθηκαν επίσης στον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ζητώντας του να βάλει στο «κλίμα» τους νέους παίκτες του συλλόγου.

«Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει. Μην φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια», ήταν το μήνυμα σε Κοβάτσεβιτς και παίκτες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ