Ολυμπιακός: Στην Αθήνα οι Όρτα και Τσικίνιο

Στην Αθήνα αφίχθησαν οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό. Με την ίδια πτήση από την Πορτογαλία, οι δύο ποδοσφαιριστές έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αφού πρώτα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αντρέ Όρτα θα παραχωρηθεί υπό μορφή δανεισμού από την Μπράγκα στους Πειραιώτες, ενώ θα προβλέπεται και ρήτρα αγοράς του το καλοκαίρι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά “, τόνισε ο Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις

Στην περίπτωση του Τσικίνιο η Μπενφίκα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του. «”Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της” τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ