ΣΥΡΙΖΑ: Εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο περιέγραψε ο Κασσελάκης – Τι είπε ανοίγοντας τις εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες

Την διαμόρφωση αξόνων για ένα «εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο» πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία που απηύθυνε κατά την έναρξη των σημερινών εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος άνοιξε τις εργασίες, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους (πχ. Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασαν στις Σπέτσες, δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ. Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έφτασε στο νησί στη 1 τα ξημερώματα με μια καλά συντονισμένη επιχείρηση ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, στην πλειονότητά τους οι βουλευτές έχουν ήδη ετοιμάσει τα ηλεκτρονικά αρχεία, τα λεγόμενα power point, με τα οποία θα παρουσιάσουν τις προτάσεις νόμου, την στρατηγική και την δράση που θα προτείνουν για το επόμενο διάστημα, αλλά και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με το κοινοβουλευτικό έργο.

Απόντες από τη συνάντηση των Σπεστών είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη. Η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη είναι επίσης απούσα καθώς δήλωσε ασθένεια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ