Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη με «σφραγίδα» Κασάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν από την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του (με Ατρόμητο στο Κύπελλο στις 15/12), με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Euroleague, Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 117-71: Ήταν σκέτη… απόλαυση

Το γκολ του Παϊτίμ Κασάμι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου έκρινε την αναμέτρηση, η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα όλα τα έσοδα δόθηκαν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η ομάδα του Μίτσελ πίεσε από το ξεκίνημα τους Άγγλους και μόλις στο 6΄ από τη συνεργασία του Ελ Αραμπί και του Μπιελ, ο δεύτερος έπαισε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι αμυντικού της Φόρεστ κι έφυγε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στο 39′. Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Φορτούνης, ο Κασάμι νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0. Στο 41΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν κι άλλη ευκαιρία, με τον Ελ Αραμπί να αστοχεί μετά την ασίστ του Φορτούνη.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν πολλές αλλαγές κι από τις δύο ομάδες. Ο Μίτσελ μέχρι το 70΄ είχε αλλάξει τους 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην αγγλική ομάδα να πιέσει και ν΄ απειλήσει δύο φορές με τον Τζόνσον (60΄ και 62΄), αλλά οι Τζολάκης και Πασχαλάκης απέκρουσαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ