Ολυμπιακός – Μίτσελ: «Είμαστε βελτιωμένοι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστικός και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αυριανό (27/10, 22:00 Cosmote) αγώνα με τη Φράιμπουργκ στο Europa-Park Stadion για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, εμφανίστηκε ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονζάλεθ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο επί γερμανικού εδάφους.

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τη θέση στην οποία θα αγωνιστεί ο Εμβιλά, λόγω των πολλών προβλημάτων κι απουσιών που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο κέντρο της άμυνας.

Ολυμπιακός

Αναλυτικά ο Μίτσελ Γκονζάλεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου:

-Για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ:
«Γνωρίζουμε την ποιότητα της Φράιμπουργκ και τις δικές μας ανάγκες. Θα κάνουν αυτό που ξέρουν κι εμείς έχουμε ποντάρει πολλά στο πώς θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θα χειριστούμε το ματς και έχουμε τις ελπίδες μας».

-Για το τι έχει βελτιωθεί:
«Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά έχουν βελτιωθεί. Θα παίξουμε κόντρα σε μία δυναμική ομάδα και όσον αφορά στα αποτελέσματά της και όσο την πορεία της. Να βελτιώσουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα».

-Για τον Εμβιλά και τα προβλήματα στην άμυνα:
«Τα πλάνα μας είναι ξεκάθαρα. Ο Μπα έχει κάνει δύο προπονήσεις. Ο Εμβιλά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πού θα παίξει. Δεν επηρεάζονται τα πλάνα μας».

Για τα στοιχεία του αγώνα:»
«Είμαι ένας προπονητής που παίζει πάντα για τη νίκη, με ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση. Θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Υπάρχουν και οι στατιστικές που πολλές φορές δεν επιβεβαιώνονται. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε βελτιωμένοι, η ομάδα είναι βελτιωμένη με αυτοπεποίθηση και καλύτερη επικοινωνία. Αύριο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Πασχαλάκης

Πασχαλάκης: «Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στον τρόπο που ο Ολυμπιακός θα περιορίσει τη Φράιμπουργκ, μιλώντας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

«Καταρχάς, στο προηγούμενο ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ υπήρχε καλή επικοινωνία με τα παιδιά. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Επειδή είναι μία ζεστή έδρα, δημιουργούν ευκαιρίες. Έχει να κάνει με το πώς θα μπλοκάρουμε τον αντίπαλο. Η άμυνα ξεκινάει από μπροστά. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας.

Σημαντική θα είναι η ισορροπία στις γραμμές μας. Θεωρώ πως αυτό που έχει αλλάξει στην ομάδα είναι η χημεία. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχω καλές σχέσεις. Καλούμαστε να κάνουμε σταθερά βήματα προς τα πάνω κι εγώ προσπαθώ να βάλω κάτι από την πλευρά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ