Ολυμπιακός: Χωρίς λευκό καπνό η συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα – Συμφώνησαν να τα ξαναπούν

Χωρίς αποτέλεσμα κατέληξε η συνάντηση τους Κώστα Σλούκα με τους προέδρους του Ολυμπιακού, καθώς έπειτα για τέσσερις ώρες αποφάσισαν ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να ξαναμιλήσουν στο άμεσο μέλλον για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε όταν αποχώρησε από τα γραφεία της Arcadia: “Έγινε μία πολλή εποικοδομητική συζήτηση των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού”.

Ο 33χρονος γκαρντ βρέθηκε στα γραφεία της Arcadia για να μιλήσει με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για την πιθανότητα να παραμείνει στους πρωταθλητές.

Ο Σλούκας έφτασε στα γραφεία στις 16:00 το μεσημέρ. Οι ιδιοκτήτες των “ερυθρόλευκων” κατέθεσαν την πρότασή τους για να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του, την ίδια στιγμή που είναι γνωστό ότι ο διεθνής γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να έχει έναν πιο μεγάλο ρόλο.

Να θυμίσουμε ότι η Φενερμπαχτσέ έχει καταθέσει μια χρυσή πρόταση στον Έλληνα γκαρντ προκειμένου να τον δελεάσει να επιστρέψει στην Τουρκία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ