Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Μαρτίνς έως το 2024

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζουν μαζί! Οι «ερυθρόλευκοι» επιβράβευσαν τον Πορτογάλο προπονητή με νέο συμβόλαιο και τον «έδεσαν» στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2024!

Σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στην πλατεία Αλεξάνδρας και αφού συνομίλησε με τον  Βαγγέλη Μαρινάκη, στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές για δύο ακόμα χρόνια. Μια σπουδαία εξέλιξη για τον πειραϊκό σύλλογο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί στην τεχνική του ηγεσία τον Πορτογάλο και τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει το έργο του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2018 και κατάφερε με σκληρή δουλειά και αμέριστη στήριξη από τη διοίκηση του συλλόγου, να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα.  Μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, που έχει πετύχει τεράστιες νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει κατακτήσει εγχώριους τίτλους και έχει κάνει πολλές φορές περήφανους τους οπαδούς του συλλόγου.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι του ο Ολυμπιακός έγινε και πάλι παντοδύναμος στην Ελλάδα, με τους «ερυθρόλευκους» σε αυτό το διάστημα να έχουν κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (19/20, 20/21) και ένα Κύπελλο (19/20).

Ο Πορτογάλος έχει περάσει στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού ως ένα από τους πιο πετυχημένους προπονητές, έχοντας 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ένας πραγματικά εντυπωσιακός απολογισμός, με τους Πειραιώτες να ζουν μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια, που φέρουν την υπογραφή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ