Οι δικαιολογίες του Μουρίνιο στο δικαστήριο για τα “γαλλικά” στην Καρνέιρο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε την Τρίτη αντιμέτωπος στην αίθουσα του δικαστηρίου με την Εύα Καρνέιρο μετά τη μήνυση της πρώην γιατρού της Τσέλσι εναντίον του πρώην προπονητή της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου του 2015 όταν η Τσέλσι αντιμετώπισε τη Σουόνσι η τότε γιατρός της ομάδας, Έβα Καρνέιρο και ο φυσιοθεραπευτής Τζον Φερν έσπευσαν λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία Εντέν Αζάρ με αποτέλεσμα να αγωνιστούν οι “μπλε” με εννέα παίκτες πάνω στο χορτάρι για περίπου ένα λεπτό.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος μίλησε προσβλητικά για την γιατρό και την μητέρα της, χρησιμοποιώντας υβριστικές φράσεις εναντίον τους.

Έκτοτε η Καρνέιρο ζητά ένα σημαντικότατο ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, ενώ κατηγορεί και για σεξιστικό σχόλιο τον Μουρίνιο.  

Η πλευρά της υπεράσπισης του Μουρίνιο έσπευσε να δικαιολογήσει τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη έκφραση είναι συνηθισμένη στη χώρα του. Υποστήριξε μάλιστα ότι είναι κάτι το οποίο το χρησιμοποιεί ο Μουρίνιο συχνά όταν μιλά με τους παίκτες του.

«Η έκφραση αυτή είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ πολύ συχνά. Το γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει κανένα σεξιστικό περιεχόμενο σε αυτήν και δεν την είπα στοχευμένα στην Καρνιέρο. Είναι σαν να λες “γαμώτο”. Στο ποδόσφαιρο τέτοιες εκφράσεις ή βρισιές είναι πολύ συνηθισμένες. Για παράδειγμα στο ίδιο παιχνίδι με τη Σουόνσι ο Φάμπρεγας είπε την ίδια έκφραση στα ισπανικά όταν ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε βάρος του. Δεν σημαίνει κάτι άλλο. Ο Σεσκ κι εγώ μιλάμε αγγλικά, αλλά πολλές φορές στην ένταση εκστομίζουμε διάφορα στις μητρικές μας γλώσσες. Εκείνη τη στιγμή που το είπα, μάλιστα, η Εύα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο» είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι είχε προσφέρει περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην πρώην γιατρό της ομάδας για να μην συνεχιστεί το ζήτημα, όμως εκείνη αποφάσισε να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Η δίκη θα συνεχιστεί πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να καταθέσει και ο Μουρίνιο για τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της Καρνέιρο.

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Δείτε επίσης:

Η Εθνική πήρε τη ρεβάνς από την Αυστραλία

Η γκολάρα του Μανιάτη από τα 50 μέτρα! – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα γκάφα στο Copa America με τον ύμνο της Χιλής – BINTEO

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ