Οι Άγγλοι στο χωριό του Κάρα

Οι Άγγλοι στο χωριό του Κάρα

Ο παίκτης που έφυγε από τον Παναθηναϊκό με τρόπο που δεν αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή του βεληνεκούς του, γνωρίζει μέρες δόξας στην Premier League, της οποίας το επίσημο κανάλι ετοίμασε ειδικό αφιέρωμα επισκεπτόμενο και το χωριό του.

Ναι, καλά διαβάσατε… Το «Premier League World» με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του «Κάρα» στην Αγγλία απέστειλε τηλεοπτικό συνεργείο στον Αμπελώνα Ηλείας απ’ όπου κατάγεται ο παίκτης για να του κάνει ειδικό αφιέρωμα!

Στο τηλεοπτικό δίκτυο, λοιπόν, μίλησε ο πατέρας του παίκτη, Θανάσης Καραγκούνης που ήταν εμφανώς συγκινημένος και δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας εδώ, που η αγγλική τηλεόραση ήρθε να γνωρίσει από κοντά πού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο γιος μου! Εγώ το έμαθα μόλις χθες, και προσπάθησα να κάνω τα πάντα ώστε να τους ευχαριστήσω, επιστρέφοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις στην πατρίδα τους! Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, για την τιμή που έκαναν στον Γιώργο έστω και στα 36 του!».

Ταυτόχρονα φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του επιστήθιου φίλου της Εθνικής μας ομάδας, Κώστα Μπακάλη. «Πριν μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε από την Αγγλία ο Γιώργος και με ενημέρωσε για την άφιξη του τηλεοπτικού συνεργείου και για το αφιέρωμα που θα έκαναν στην γενέτειρα του τον Αμπελώνα, σίγουρα πολύ μεγάλη τιμή για τον ίδιο την οικογένειά του και για όλους μας, και κυρίως για το χωριό μας τον Αμπελώνα!», δήλωσε ο Μπακάλης και πρόσθεσε: «Πρόκειται για το κανάλι της Αγγλίας, κάτι ανάλογο με τη δική μας ΝΕΤ και την εκπομπή της, δηλαδή την Αθλητική Κυριακή! Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον φίλο μας τον Γιώργο πάντα επιτυχίες, όπως αυτές του τελευταίου καιρού με την ομάδα της Φούλαμ!».

 

Τέλος, δηλώσεις για τον «Κάρα» έκανε και ο δημοσιογράφος του καναλιού, Τίμοθι Λι, ο οποίος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Ελληνα διεθνή.

 

«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι γνωστός σε εμάς τόσο από τις επιτυχίες του με την Εθνική Ελλάδος όσο και τον Παναθηναϊκό, ο ερχομός του στη δική μας Φούλαμ και οι τελευταίες του καταπληκτικές εμφανίσεις, μας έδωσαν το ερέθισμα να είμαστε σήμερα εδώ για αυτό το αφιέρωμα, ιδίως μετά αυτό το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε τελευταία», επεσήμανε και κατέληξε: « Έχουμε μείνει έκπληκτοι από τη φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής σας. Να ευχηθούμε στον Γ. Καραγκούνη να συνεχίσει έτσι, και στο μέλλον να σας επισκεφτούμε και πάλι!».

 

Πηγή: sentragoal.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ