O… τενόρος Κώστας Τσιμίκας αναδείχθηκε MVP και στους πανηγυρισμούς – BINTEO

Τις ικανότητες του στο τραγούδι, εκτός από το γήπεδο, απέδειξε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος με φωνή… τενόρου έκανε πλάκα στον συμπαίκτη του, Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο Κώστας Τσιμίκας ζει μεγάλες στιγμές στην Λίβερπουλ, παρά την πρόσφατη απώλεια του Champions League. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε κρίνεται επιτυχημένη για την ομάδα του, αλλά κυρίως για τον Έλληνα αριστερό μπακ. Φέτος κατάφερε με τις εμφανίσεις του (με 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και το νικητήριο πέναλτι στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι) να μπει στις καρδιές των φιλάθλων και κυρίως να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν την ευκαιρία, με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες την κατάκτηση των δύο τροπαίων, του League Cup και FA Cup. Ο Τσιμίκας κατάφερε να αναδειχθεί mvp και στους πανηγυρισμούς, καθώς κατά τη διάρκεια τους πήρε το μικρόφωνο του καναλιού της ομάδας και μαζί με τον Άντριαν, τραγούδησαν το σύνθημα «Τιάγκο Αλκαντάρα», δίνοντας και ένα «φιλάκι» στο κεφάλι του Τιάγκο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ