Ο Μητσοτάκης βράβευσε τον Ρεχάγκελ – Η συμβουλή που του έδωσε ο Γερμανός τεχνικός

Στην εκδήλωση βράβευσης αθλητριών, αθλητών, προπονητών και προσωπικοτήτων του αθλητισμού «Gazzetta Awards» παρέστη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός απένειμε το πρώτο βραβείο στον προπονητή της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής ποδοσφαίρου που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004, τον Ότο Ρεχάγκελ. Μάλιστα, ο Ότο Ρεχάγκελ, μόλις παρέλαβε το βραβείο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του έδωσε μία συμβουλή: «Σας εύχομαι να παίρνετε έξυπνες αποφάσεις, όπως κάναμε το 2004 στην Πορτογαλία» είπε στον πρωθυπουργό ο Γερμανός προπονητής.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός ανέφερε σε έναν σύντομο χαιρετισμό:

«Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύσω έναν άνθρωπο που υπήρξε πρωταγωνιστής μίας απίστευτης στιγμής. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004. Τιμούμε τον στρατηγό αυτής της προσπάθειας 20 χρόνια πριν και θα ήθελα να ευχηθώ αυτά τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα και να προσφέρουμε ποιότητα και ασφάλεια σε όλους τους φιλάθλους, όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ