Ντέρμπι για την Ευρώπη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια, στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, διεξάγεται την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη. Η ΑΕΚ βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που επικρατήσει στο ντέρμπι θα τον περάσει στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα play off. Ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγει 5 βαθμούς από την ΑΕΚ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Πάνω από 400 επιλογές για το αθηναϊκό ντέρμπι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στο αθηναϊκό ντέρμπι, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τα πολλαπλά σκορ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 7η αγωνιστική των play off της Super League και την 6η αγωνιστική των play out.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ γκολ.

Στο κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι η Λίβερπουλ

Στην Premier League η Λίβερπουλ κυνηγάει τη Μάντσεστερ Σίτι για να πάρει τον τίτλο. Βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω της και θέλει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το βράδυ του Σαββάτου (21:45) υποδέχεται στο Anfield την Τότεναμ, η οποία δίνει τη δική της μάχη με την Άρσεναλ για την τέταρτη θέση του Champions League.

Πλήθος στοιχηματικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και για το παιχνίδι της Premier League, Λίβερπουλ-Τότεναμ, για το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ και πολλά άλλα.

Ο Αντετοκούνμπο για το 2-1 κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς

Στο μπάσκετ ξεχωρίζει η τρίτη αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπόστον Σέλτικς.

Το Σάββατο, στις 22:30, στο Μιλγουόκι γίνεται το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Η σειρά είναι στο 1-1 και ο Αντετοκούνμπο θέλει να δώσει το προβάδισμα και πάλι στους Μιλγουόκι Μπακς για να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πολλές επιλογές για να ποντάρουν στον αγώνα των playoffs του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους παικτών, τον πρώτο σκόρερ, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου πόντου, τα Over/Under ριμπάουντ παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα εύστοχα τρίποντα, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα λάθη, τα φάουλ, τα ριμπάουντ και τις ασίστ των δύο ομάδων και του αγώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ