Ντέμης Νικολαΐδης: Η συγκίνηση στον αέρα – “Θα είναι για πάντα το super girl μου”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στον αέρα της εκπομπής του σε συνδρομητικό κανάλι τη Δευτέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, υπό τους ήχους του “Super Girl”, αποκάλυψε πως σήμερα έχει γενέθλια η κόρη του, από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή.

“Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται” είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης εμφανώς συγκινημένος.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει δείχνοντας αμήχανος, αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. “Είναι το Super Girl μου. Για πάντα” είπε και πρόσθεσε: “Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο”

“Θα την πάρω τηλέφωνο 00.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα” ανέφερε τέλος ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ