Ντελ Μπόσκε: Το μέλλον της Ισπανίας θα είναι ευοίωνο

Ντελ Μπόσκε: Το μέλλον της Ισπανίας θα είναι ευοίωνο

 

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, πριν η Ισπανία αναχωρήσει για την πατρίδα τόνισε πως το μέλλον της εθνικής ομάδας θα είναι ευοίωνο, αλλά μίλησε και για τον Νταβίντ Βίγια, λέγοντας πως δεν ήξερε ότι ο αγώνας με την Αυστραλία ήταν ο τελευταίος του στην εθνική.

Σημειώνεται ότι στην Ισπανία έγινε θέμα, το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» έβγαλε τον διεθνή άσο στο 55’ και έβαλε τον Χουάν Μάτα. Υπενθυμίζεται ότι ο Νταβίντ Βίγια σκόραρε, και έβαλε τα κλάματα όταν έγινε αλλαγή, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του Μουντιάλ και ίσως να μην παίξει ��ανά στην εθνική.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε υποσχέθηκε, πάντως, ότι θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον Βίγια! «Είμαι σίγουρος ότι νευρίασε, αλλά δεν ήξερα ότι δήλωσε πως είναι το τελευταίο παιχνίδι του. Σίγουρα δεν του άρεσε, αλλά ήταν η στιγμή του να βγει από το παιχνίδι. Η εθνική μας θα έχει ευοίωνο μέλλον με όποιον και αν κάτσει στον πάγκο της. Θα κοιτάξω να μεταπείσω τον Βίγια», δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας.

Από τη μεριά του μετά το ματς ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε: «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ σ’ αυτή την ομάδα». Ο 32άχρονος Βίγια θα αγωνίζεται πλέον στην Αμερική με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι.

 

Πηγή pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ