Αποφυλακίζεται με όρους ο Ντάνι Άλβες – Θα φοράει συσκευή εντοπισμού

Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος φυλακίστηκε για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος 24χρονης σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στις 30 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποφυλακιστεί, όμως αυτό θα γίνει με περιοριστικούς όρους.

Ντάνι Άλβες: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η σύζυγός του

Σύμφωνα με την DailyMail, o ίδιος ο Βραζιλιάνος ζήτησε τους περιοριστικούς όρους στο δικαστήριο, προκειμένου να μπορέσει να βγει από την φυλακή. Ο Ντάνι Άλβες οφείλει να παρουσιάζεται σε δικαστήριο και στις Αρχές σε καθημερινή βάση, ενώ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ισπανίας. Επίσης δεν θα μπορεί να βρίσκεται σε 500 μέτρα από την φερόμενη ως θύμα και φυσικά να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης συμφώνησε να φοράει μια συσκευή εντοπισμού πάνω του, ώστε να μπορούν οι αρχές να ελέγχουν που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ντάνι Άλβες: «Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν», κατέθεσε η 23χρονη

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, με την πλευρά του Ντάνι Άλβες να προσπαθεί να αποδείξει πως ο ίδιος και η 24χρονη έκαναν συναινετικό έρωτα, όπως ισχυρίζεται ο Βραζιλιάνος, παρουσιάζοντας στοιχεία για την αθώωση του ποδοσφαιριστή, όπως φωτογραφίες που την δείχνουν να μπαίνει με την θέληση της στο μπάνιο που συνέβη το σκηνικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ