Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο πατέρας του χαρακτήρισε “δικτάτορα” τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, χαρακτηρίζοντάς τον «δικτάτορα» και καλώντας την βασίλισσα να παρέμβει.

Ο 34χρονος Νο. 1 σταρ του τένις στον κόσμο αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Δευτέρας έπειτα από την ακρόαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου.

Μιλώντας σε σερβικά μέσα ενημέρωσης στη μητρική του γλώσσα λίγο αργότερα, ο Σρτζάν Τζόκοβιτς είπε ότι η Αυστραλία έχει γυρίσει την πλάτη στα «ιδανικά του ελεύθερου κόσμου».

Νόβακ Τζόκοβιτς

«Η αυτοκρατορία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο σήμερα. Σε αντίθεση με την απόφαση του Ανεξάρτητου Δικαστηρίου της Αυστραλίας, ο δικτάτορας Σκοτ ​​διέταξε τη σύλληψη του γιου μου, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή σας, Νόβακ Τζόκοβιτς, και την απέλασή του, απαγορεύοντάς του την είσοδο στη χώρα για τρία χρόνια», είπε ο Σρτζάν Τζόκοβιτς.

«Το δικαστήριο έδειξε ότι υπάρχει νόμος στην Αυστραλία, αλλά ο Σκοτ ​​τόλμησε να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια του. Καλώ τη βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ, τον ηγέτη της Κοινοπολιτείας, να παρέμβει και να προστατεύσει τα ανθρώπινα δικαιώματα του γιου μου Νόβακ Τζόκοβιτς και να σταματήσει την πολιτική δίωξη που ασκείται εναντίον του από τότε που ήρθε στην Αυστραλία» πρόσθεσε.

«Καλώ τη Βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ, να παρέμβει και να σταματήσει τα βασανιστήρια που έγιναν στον πολλαπλό πρωταθλητή του Wimbledon, που παρασημοφορήθηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για φιλανθρωπικά επιτεύγματα» τόνισε ο πατέρας του τενίστα, ανεβάζοντας τους τόνους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ