Σε 4,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Ανώτατο Δικαστήριο του Βελιγραδίου τον 44χρονο πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, Νίκολα Μάλμπασα, για απόπειρα δολοφονίας ενός 47χρονου πριν από δύο καλοκαίρια.
Ο άλλοτε παίκτης των Κιτρινόμαυρων αποπειράθηκε να δολοφονήσει έναν 47χρονο που φέρεται να του χρωστούσε χρήματα, το καλοκαίρι του 2020.
Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ (2005-06) και της Παρτιζάν κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον 47χρονο, μαχαιρώνοντάς τον μέσα σε αυτοκίνητο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες κι υποστήριξε ότι γνώριζε πολλά χρόνια τον 47χρονο και είναι φίλοι.
Η Εισαγγελία αιτήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ετών, που δεν έγινε δεκτή από το δικαστήριο, σύμφωνα με το filathlos.gr, και τώρα και οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα έφεσης.