Νικ Κύργιος: Μου έλειπε το σεξ και δεν μπορούσα να παίξω τένις

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο ελληνικής καταγωγής τενίστας Νικ Κύργιος, ο οποίος έκανε μία καυτή αποκάλυψη λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αποδώσει μέσα στα κορτ λόγω σεξουαλικής στέρησης.

Ο Κύργιος συχνά ταξιδεύει συμμετέχοντας σε διεθνή τουρνουά τένις, με αποτέλεσμα να είναι μακριά από τη σύντροφο, την οικογένεια και τους φίλους για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μιλώντας στο podcast “No Boundaries”, ο Κύργιος εξήγησε με ποιον τρόπο η απόσταση από τη σύντροφό του επηρέασε την απόδοσή του στο τένις. “Με την πρώτη μου κοπέλα, έλειπα κάποια στιγμή για έξι μήνες. Όταν προσπαθείς να αποδώσεις στο πιο υψηλό επίπεδο, αρχίζει να σου λείπει κάποιος συναισθηματικά και σωματικά και γίνεται σεξουαλική η απογοήτευση. Είμαι λοιπόν στο γήπεδο και δεν μπορώ να παίξω γιατί είμαι ερεθισμένος, αν μπορείς να καταλάβεις .Δεν έχει σημασία αν κάνεις δουλειά γραφείου… Αν δεν βλέπεις τον άνθρωπο σου, σε επηρεάζει, στη δουλειά, στη διάθεσή σου, σε όλα”

Ο Κύργιος πλέον είναι στην Καμπέρα, την ιδιαίτερη πατρίδα του και νιώθει πολύ καλύτερα. “Ήμουν ο πιο κακοδιάθετος όταν ήμουν μακριά από την αγαπημένη μου για τόσο καιρό” πρόσθεσε και επεσήμανε σε άλλο σημείο αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές γκρινιάζουν που θα μείνουν σε “φούσκα” λόγω της πανδημίας: “Έχεις τους τύπους στο ποδόσφαιρο και γκρινιάζουν που πρέπει να μείνουν έναν μήνα σε ‘φούσκα’ στην Αυστραλία και εγώ σκέφτομαι, φίλε είμαι επτά μήνες τον χρόνο στο εξωτερικό, σε διαφορετικό μέρος κάθε εβδομάδα”.

“Γι’ αυτό το τένις είναι τόσο σκληρό άθλημα κατά την άποψή μου. Το πνευματικό κομμάτι είναι γελοίο. Σωματικά πρέπει να είσαι κτήνος. Σε ποιο άλλο σπορ μπορείς να παίζεις για περισσότερες από τρεις ώρες, πιθανόν επτά φορές σε δύο εβδομάδες; Δεν γίνεται”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ