Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόρενς: Νόμιζα ότι θα πεθαίναμε όλοι

Συγκλόνισε η Τζένιφερ Λόρενς μιλώντας για το ατύχημα που είχε στον αέρα και κόντεψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Η Λόρενς, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του “Vanity Fair” για το τεύχος Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε στις δραματικές στιγμές που βίωσε στη διάρκεια της πτήσης, στην οποία επέβαινε μαζί με τον γιο του μαιευτήρα, ο οποίος είχε φέρει στον κόσμο εκείνη και τους δύο αδελφούς της.

Τζένιφερ Λόρενς

Συγκεκριμένα, οι δύο κινητήρες του ιδιωτικού αεροσκάφους που είχε ναυλώσει η ηθοποιός πριν από τέσσερα χρόνια, παρουσίασαν βλάβη.

Όπως περιέγραψε, ενώ ήταν στον αέρα, ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και μετά η πίεση του αέρα μέσα την καμπίνα έγινε “κάπως ελαστική”. Ο συνεπιβάτης της, ο γιος του γιατρού, κλήθηκε στο πιλοτήριο και επέστρεψε κατακίτρινος, λέει η Λόρενς, καθώς είχε πληροφορηθεί για τη βλάβη στον έναν κινητήρα. Ωστόσο, την καθησύχασε ότι μπορούσαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση μόνο με τον ένα κινητήρα. Μετά ακολούθησε μια απόλυτη σιωπή και η Λόρενς αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε. “Ένιωσα ότι έμειναν μόνο τα κόκαλά μου στο κάθισμα” είπε. Τότε σταμάτησε να λειτουργεί και ο δεύτερος κινητήρας.

Η ηθοποιός είπε ότι μπορούσε να ακούσει την αναστάτωση στο πιλοτήριο καθώς το αεροσκάφος άρχισε να βυθίζεται. “Θα πεθαίναμε όλοι. Στο μυαλό μου άρχισα να δημιουργώ ηχητικά μηνύματα που θα άφηνα στην οικογένειά μου. Ξέρεις, “είχα μια τέλεια ζωή, λυπάμαι”” εξομολογήθηκε η σταρ στο περιοδικό.

Τζένιφερ Λόρενς

“Απλώς ένιωθα ένοχη”, πρόσθεσε η Τζένιφερ Λόρενς.

“Όλοι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι. Και, Θεέ μου, η Πίπι (ο σκύλος της) ήταν στην αγκαλιά μου, αυτό ήταν το χειρότερο. Εδώ είναι αυτό το μικρό πλάσμα που δεν ζήτησε να είναι μέρος σε τίποτα απ’ όλα αυτά”, τόνισε.

Και εκείνη τη στιγμή είδε κάτω τον αεροδιάδρομο, γεμάτο με πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Τζένιφερ Λόρενς

“Άρχισα να προσεύχομαι. Όχι στον συγκεκριμένο Θεό με τον οποίο μεγάλωσα, γιατί ήταν ένας τρομακτικός και πολύ επικριτικός τύπος. Αλλά σκέφτηκα, Ω, Θεέ μου, ίσως επιζήσουμε από αυτό! Θα είμαι θύμα πυρκαγιάς, αυτό θα είναι επώδυνο, αλλά ίσως ζήσουμε. Σε παρακαλώ, Κύριε Ιησού, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου. Σε παρακαλώ, μην με αφήσεις να γίνω φαλακρή” σημείωσε η Λόρενς.

Τζένιφερ Λόρενς

Το ιδιωτικό τζετ άγγιξε τον αεροδιάδρομο στην περιοχή του Μπάφαλο, αναπήδησε και μετά ακινητοποιήθηκε στο έδαφος. Τα συνεργεία διάσωσης έσπασαν την πόρτα του τζετ και απομάκρυναν τους επιβάτες σώους και αβλαβείς. Όπως περιέγραψε η Λόρενς, όλοι τους αγκαλιάζονταν και έκλαιγαν.

Αμέσως μετά η Λόρενς για να μπορέσει να επιβιβαστεί σε άλλο αεροσκα΄φος για να συνεχίσει το ταξίδι της, ήπιε ένα χάπι με αρκετά μπουκαλάκια ρούμι και σχεδόν ήταν αναίσθητη στη διάρκεια της πτήσης.

Τζένιφερ Λόρενς

“Το να πετάς είναι τρομακτικό και εγώ πρέπει να ταξιδεύω όλη την ώρα”, υπογράμμισε η Χολιγουντιανή σταρ, που επεσήμανε ότι είναι λανθασμένη η έκφραση “ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. “Αηδίες, εμένα με έκανε πολύ πιο αδύναμη!” τόνισε.

Οι φωτό του Vanity Fair

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ