Νεϊμάρ: Τι απαντά στις καταγγελίες για το κορονοπάρτι με τους 500 καλεσμένους

Με σαφώς ειρωνική διάθεση ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει προγραμματίσει πάρτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με 500 καλεσμένους στην πολυτελή βίλα του κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε βίντεο στα social media, δείχνοντας προετοιμασίες για ένα «απλό δείπνο» με την οικογένειά του και μερικούς φίλους του. Λίγες ώρες πριν από τα μεσάνυχτα, «αποκάλυψε» στο Instagram τα σχέδιά του για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο βίντεο που δείχνει ένα τραπέζι φαγητού καλυμμένο με λευκά λουλούδια και περίπου σαράντα επισκέπτες, που ήταν καθισμένοι έχοντας μία κενή καρέκλα ανάμεσά τους.

«Υπέροχη διακόσμηση γι’ αυτό το υπέροχο απλό μικρό δείπνο στο σπίτι, με σεβασμό στις κοινωνικές αποστάσεις», ανέφερε ο Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νεϊμάρ ακύρωσε το πάρτι που θα διοργάνωνε όταν οι εισαγγελείς της Βραζιλίας άρχισαν να ερευνούν τις πληροφορίες εν μέσω περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Φέρεται να ακύρωσε το πάρτι του αφού κέρδισε εθνικό και διεθνές ενδιαφέρουν προκαλώντας αντιδράσεις για τον αριθμό των καλεσμένων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ