Νεϊμάρ: Σπίτι με 25 δωμάτια, πισίνα 400 τ.μ και πολυτελή αυτοκίνητα

Νέες λεπτομέρειες αναδεικνύουν κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ, σχετικά με το «χρυσό» συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ, διάρκειας 2+1 χρόνων.

Αλ Χιλάλ: Επίσημη η «βόμβα» με Νεϊμάρ – «Είμαι εδώ στη Σαουδική Αραβία» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός, ο οποίος θα παρουσιαστεί επίσημα το Σάββατο (19/8) στο γήπεδο της Αλ Χιλάλ, εξασφάλισε-όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun»- την εξασφάλιση των πολυτελών απαιτήσεών του, επιδιώκοντας να διασφαλίσει ότι αυτός και η οικογένειά του θα αισθάνονται περισσότερο από άνετα κατά τη διάρκεια της περιόδου παραμονής του.

Έτσι σύμφωνα με «Sun» ο Νεϊμάρ ζήτησε μια έπαυλη με 25 δωμάτια, εξασφαλίζοντας χώρο για την οικογένεια και τους φίλους σε οποιαδήποτε συνάντηση ή συγκέντρωση αποφασίσει να πραγματοποιήσει.

Νεϊμάρ: Τι περιλαμβάνει το «χρυσό» συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ

Απαίτησε επίσης να έχει μια πισίνα 400 τετραγωνικών μέτρων (40 μήκος και 10 πλάτος) και τρεις διαφορετικές σάουνες. Επιπλέον, ζήτησε ένα ψυγείο γεμάτο με χυμό Acai και guarana, δύο από τα αγαπημένα του ποτά.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος δεν σκοπεύει να μετακινήσει το «στόλο» με πολυτελή αυτοκίνητα (που δεν είναι μικρός), αλλά ζήτησε επίσης από την Αλ Χιλάλ τρία σπορ αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, μια Bentley Continental GP, μια Aston Martin DBX και μια Lamborghini Huracán, καθώς και διάφορα βαν και SUV. Μεταξύ των απαιτήσεων είναι και η ύπαρξη οδηγού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Νεϊμάρ: Φεύγει από την Παρί – Είπε το «ναι» σε χρυσή πρόταση

Επίσης έχει γίνει γνωστό ότι για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ, θα εισπράττει 80.000 ευρώ, θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε ιστορία ή ανάρτηση που δημοσιεύεται στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα και προωθεί τη Σαουδική Αραβία και θα έχει στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο Νεϊμάρ επίσης αναμένεται να εισπράξει μόνο για το συμβόλαιό του 300 έως 400 εκατ. ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ