Νεϊμάρ: «Η αγάπη μας θα νικήσει» – Η δημόσια συγγνώμη στην έγκυο σύντροφό του μετά τα δημοσιεύματα περί απιστίας

Να απολογηθεί δημόσια στην σύντροφό του Μπρούνα Μπιανκάρντι που είναι έγκυος επιχείρησε ο Νεϊμάρ μέσα από τα social media.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το… βεβαρυμμένο παρελθόν σε απιστία:

«Έκανα ένα λάθος. Έκανα λάθος μαζί σου. Κάθε μέρα κάνω λάθη, αλλά αυτό έγινε προς ένα από τα πιο ξεχωριστά πρόσωπα στη ζωή μου, την γυναίκα που ονειρευόμουν στο πλευρό μου, τη μητέρα του παιδιού μου. Σου έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη, αλλά νιώθω την υποχρέωση να το κάνω ξανά και δημόσια. Διότι ένα θέμα ιδιωτικό έγινε δημόσιο και έτσι η συγγνώμη πρέπει να είναι δημόσια. Δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά ΣΗΜΕΡΑ είσαι η βεβαιότητα για την οποία θέλω να προσπαθήσω. Η αγάπη μας θα νικήσει, η αγάπη μας θα δυναμώσει. ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ» έγραψε, μεταξύ άλλων.

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστή η συμφωνία μεταξύ του Νεϊμάρ και της Μπρούνα Μπιανκάρντι για τη σχέση τους. Σύμφωνα με αυτή, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις με άλλες γυναίκες αλλά υπό… προϋποθέσεις. Όπως γράφουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο ποδοσφαιριστής απάτησε την Μπρούνα στο Ρίο πριν από λίγους μήνες, κάτι που οδήγησε την 29χρονη να του βάλει “όρους” στην απιστία. Ποιοι είναι αυτοί;

«Πρέπει να είναι διακριτικός, να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να μην τις φιλάει στο στόμα», αναφέρουν τα δημοσιεύματα Το διακριτικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανεβαίνουν και προκλητικές φωτογραφίες στα social media.

Ο Νεϊμάρ και η Βραζιλιάνα influencer είναι ζευγάρι, αλλά δεν ζουν μαζί. Πριν από λίγες ημέρες εκείνη έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της, ενώ ο ποδοσφαιριστής ήταν στο Μαϊάμι για διακοπές.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ