NBA: Τραυματίστηκε από αυτοκίνητο ο Ούμπρε

Ο φόργουορντ των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, χτυπήθηκε από όχημα το βράδυ του Σαββάτου στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το σύλλογο του NBA, αλλά η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε σύντομο δελτίο Τύπου η ομάδα του ανέφερε ότι ο παίκτης νοσηλεύτηκε σε «σταθερή κατάσταση», χωρίς να διευκρινίσει τη φύση των τραυματισμών του. Λίγες ώρες αργότερα το αθλητικό κανάλι ESPN, επικαλούμενο εκπρόσωπο των Σίξερς, ήταν καθησυχαστικό, ανακοινώνοντας ότι ο αθλητής είχε ήδη βγει από το νοσοκομείο.

Αυτό το ατύχημα θα μπορούσε, ωστόσο, να τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες, ανέφερε η εφημερίδα The Phildalephia Inquirer. Σύμφωνα με αυτή την πηγή, ο Ούμπρε περπατούσε κοντά στο σπίτι του όταν χτυπήθηκε από μηχανοκίνητο όχημα.

Ο Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ, ο οποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες μετά το ντεμπούτο του στο NBA το 2015, εντάχθηκε στη Φιλαδέλφεια τον Σεπτέμβριο προερχόμενος από τους Σάρλοτ Χόρνετς κι έχει κατά μέσο όρο 16,3 πόντους από την έναρξη της σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ