NBA: Τι δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ήττα των Μπακς – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Μπακς ηττήθηκαν από του Σίξερς με 121-109 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως θα μάθει πολλά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του, καθώς θα δοκιμαστεί ο χαρακτήρας της.

Για το ματς: «Έβαλαν δύσκολα τρίποντα, κυκλοφόρησαν την μπάλα πολύ καλά. Έπαιξαν πιο σκληρά και καλύτερα από εμάς. Εμείς θα πρέπει να παλεύουμε κάθε βράδυ. Έπαιξαν σπουδαία άμυνα, με έκαναν να μην μπορώ να πετύχω πολλά σουτ. Όμως πρέπει να συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε εμάς, να μην κάνουμε βήμα πίσω. Δεν είχα μια από τις καλύτερες βραδιές μου, αλλά η ομάδα με εμπιστευόταν να σουτάρω. Και εγώ αυτό ήθελα».

Για το τι κερδίζει το Μιλγουόκι από την ήττα: «Έπρεπε να το περάσουμε αυτό. Έπρεπε να ήμασταν πίσω για 30, για να δοκιμαστεί ο χαρακτήρας. Από εδώ κα πέρα δεν μπορούμε να είμαστε πίσω στο ματς για 30 πόντους. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ που δεν βάλαμε. Θα τα πετύχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε και καλύτερη άμυνα».

Για το ότι έπαιξε τα Χριστούγεννα: «Πάντα είναι ωραίο να παίζεις τα Χριστούγεννα. Δεν πήραμε τη νίκη απόψε, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε. Με την ζώνη μας του κάναμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Η δουλειά μας ήταν να τους περιορίσουμε και αυτό νομίζω δούλεψε, αλλά θεωρώ πως μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε νωρίτερα».

Για τον τραυματισμό στο μάτι: «Έβαλε τα δάχτυλα στο μάτι και ήταν δύσκολο να δω μετά από αυτό, όμως θεωρώ πως είναι απλά μια γρατσουνιά».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ