Μουντιάλ 2022: Όσα έγιναν στην φαντασμαγορική τελετή έναρξης – Ο Μόργκαν Φρίμαν, οι καμήλες και η μασκότ – ΒΙΝΤΕΟ

Με μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης άρχισε το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Είναι το πρώτο που γίνεται χειμώνα και είναι από τα πιο πολυσυζητημένα.

Η τελετή έναρξης αποτέλεσε τον προάγγελο του πρώτου αγώνα ανάμεσα στους οικοδεσπότες, το Κατάρ και το Εκουαδόρ, που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη. Στην φαντασμαγορική τελετή, την παράσταση έκλεψαν ο Μόργκαν Φρίμαν, οι καμήλες, η μασκότ της διοργάνωσης, αλλά και η μουσική από… προηγούμενες διοργανώσεις.

Η τελετή  είχε έντονο το αραβικό στοιχείο με στοιχεία από την ιστορία και τις παραδόσεις του Κατάρ.

Ο Μόργκαν Φρίμαν, από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών, παρέμεινε στη σκηνή σε ένα ρόλο… παρουσιαστή της τελετής έναρξης. Η λάμψη του κινηματογραφικού αστέρα έδωσε ένα διαφορετικό τόνο στο σόου, εμπλουτίζοντάς του με αέρα από το Χόλιγουντ.  Μαζί με τον αστέρα του Χόλιγουντ, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και ένας αστέρας της ζωής.  Ο απόλυτος πρωταγωνιστής  της βραδιάς  ήταν ο νεαρός Ghanim Al Muftah, γνωστός και ως “Miracle Boy“. Το «Αγόρι Θαύμα», ο νεαρός  Al Muftah έχει το σύνδρομο Caudaul Regression, μια σπάνια διαταραχή που βλάπτει το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Ωστόσο σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Loughborough, από το οποίο έφυγε για λίγο για να βρεθεί στη Ντόχα και να κοσμήσει με την παρουσία του την τελετή, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη μασκότ του Μουντιάλ, τον Λαέεμπ, ένα… φαντασματάκι που θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ωστόσο πολύ εντυπωσιακό ήταν και το βίντεο με τις μασκότ των προηγούμενων Μουντιάλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ