Μουντιάλ 2022, Κριστιάνο Ρονάλντο: Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε – Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στη χώρα μου

Λίγες ώρες όμως μετά το «αντίο» των Πορτογάλων στο Μουντιάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram δίνει τις δικές του εξηγήσεις και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του.

Μουντιάλ 2022: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «στόλισε» τον Φερνάντο Σάντος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο 37χρονος σούπερ σταρ κλείνοντας το μήνυμα του, αναφέρει: «Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο και με τη χώρα μου, αλλά το να βάλω το όνομά της στο υψηλότερο σκαλί του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά γι’ αυτό το όνειρο.

Μουντιάλ 2022: Η Αφρική γιόρτασε την επική πρόκριση του Μαρόκου στα ημιτελικά – BINTEO

Στις πέντε παρουσίες μου σε Μουντιάλ πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Άφησα όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Ποτέ δεν εγκατέλειψα έναν αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Δυστυχώς, χθες το όνειρο τελείωσε. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν σταμάτησε ποτέ.

Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω να πω πολλά προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Μουντιάλ 2022: Νέα «βόμβα» – Το Μαρόκο απέκλεισε την Πορτογαλία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ