Μουντιάλ 2022: Αυτά είναι τα τρία μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ξεχώρισε τη Βραζιλία, τη Γαλλία και την Αγγλία ως τις μεγαλύτερες… απειλές για το όνειρό του να κατακτήσει επιτέλους το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 35χρονος Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα επωμιστεί ξανά τις ελπίδες της Αργεντινής στο Κατάρ, στην προσπάθεια για τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της, και πρώτο από το 1986.

«Κάθε φορά που μιλάμε για υποψήφιες ομάδες για τον τίτλο, μιλάμε πάντα για τις ίδιες ομάδες», είπε ο Μέσι μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Νότιας Αμερικής Conmebol. «Αν πρέπει να βάλω μερικές πάνω από άλλες ομάδες, νομίζω ότι η Βραζιλία, η Γαλλία και η Αγγλία είναι λίγο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο και τόσο περίπλοκο που όλα μπορούν να συμβούν», πρόσθεσε.

Ο Μέσι έφτασε στον τελικό με την Αργεντινή το 2014 αλλά γνώρισε την ήττα (1-0) στην παράταση από τη Γερμανία.

Η πρωταθλήτρια του Copa America, Αργεντινή, είναι αήττητη σε 35 αγώνες.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα, αλλά σκεφτόμαστε να πάμε σιγά σιγά. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρχονται μετά. Όσο περισσότερο παίζεις και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στο γήπεδο, τόσο περισσότερο γνωρίζεις ο ένας τον άλλον», συμπλήρωσε.

Ο εναρκτήριος αγώνας του 3ου ομίλου της Αργεντινής είναι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας στις 22 Νοεμβρίου πριν αντιμετωπίσει το Μεξικό (26/11) και την Πολωνία (30/11).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ