Μίτσελ: Θέλουμε να έχουμε σταθερότητα

Μίτσελ: Θέλουμε να έχουμε σταθερότητα

Ικανοποιημένος ο Μίτσελ από την άνετη νίκη επί της Καλλονής απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός συνεχώς βελτιώνεται και έτσι θέλει να πάει μέχρι τα ματς με την Μάντσεστερ, ενώ πρόσθεσε ότι οι παίκτες του δεν έχουν ανάγκη από συμβουλές για προσοχή μετά από γιορτές γιατί ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν απλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και η νίκη ήρθε άνετα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά σε σχέση και με τον αγωνιστικό χώρο. Βάλαμε 4 γκολ, θα μπορούσαμε περισσότερα, ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο ημίχρονο ζήτησα να δώσουν περισσότερα οι παίκτες γιατί στο πρώτο μέρος έλειπε η αποτελεσματικότητα, παρότι δημιουργούσαμε φάσεις.

Θέλουμε ένα επιθετικό παιχνίδι με συνδυασμούς, να παίρνουμε ξανά την μπάλα γρήγορα όταν τη χάνουμε. Θέλουμε να γινόμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε, γιατί θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια της Ευρώπης.

Έχουμε πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα, τώρα ξεκινάει το Κύπελλο. Θέλουμε να έχουμε την ίδια σταθερότητα στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχουμε την προσοχή μας από τώρα στην Μάντσεστερ, ο καλύτερος τρόπος είναι να δουλεύουμε στα εγχώρια ματς για να πλησιάσουμε έτσι όπως πρέπει τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και δεν είναι εύκολο να αποφύγω να βλέπω συνέχεια ματς της Μάντσεστερ στην τηλεόρασή μου (γέλια…)

Σκεφτόμαστε κάθε εβδομάδα μήπως κάνουμε κοιλιά, αλλά κάθε εβδομάδα η ομάδα αποδεικνύει ότι παραμένει κυρίαρχη στα παιχνίδια της. Μπορεί να μην έχει την ίδια λάμψη, αλλά διατηρεί την κυριαρχία της στο γήπεδο. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν από μόνοι τους την αίσθηση να προσέχουν μετά από γιορτές ή ματς της εθνικής ή ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να χρειαστεί να τους το λέμε εμείς…».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ