Μίτσελ: «Σκληρή η ήττα και ο τρόπος της»

Μίτσελ: «Σκληρή η ήττα και ο τρόπος της»

 

Συντάκτης : Χρήστος Μεγγλίδης

 

Ο Μίτσελ ήταν απογοητευμένος από το σκορ, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της ομάδας και τις δυνατότητές της να προκριθεί.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί:

«Η ήττα με τον τρόπο που έγινε και το σκορ είναι πολύ σκληρά για εμάς. Όποιος δεν έχει δει το ματς θα φανταζόταν ότι ήταν μια πολύ εύκολη νίκη για την Παρί. Είχαμε τις ευκαιρίες, παίξαμε καλά και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ σκληρό. Όμως τα λάθη πληρώνονται. Και σε τέτοιο επίπεδο, πληρώνονται πολύ ακριβά.

Στο β’ μέρος άλλαξε ότι δεν είχαμε την ίδια ένταση, χάλασε η κυκλοφορία της μπάλας από την πλευρά μας, δώσαμε την ευκαιρία στην Παρί να έχει μεγαλύτερη κατοχή. Είναι αλήθεια ότι είχαμε προβλήματα στην άμυνα, όχι όμως τόσα ώστε να αλλάξει τόσο πολύ η εικόνα. Δεν είχαμε την ίδια ενέργεια ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο ημίχρονο, αν είχε την ευκαιρία: «Δε νομίζω ότι αν κάναμε αυτή την κουβέντα στο ημίχρονο θα έλεγε κάποιος εδώ ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάτι. Ζητήσαμε από τους παίκτες να συνεχίσουν στην ίδια ένταση και να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως είχαμε κάνει και στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά έπαιξε ρόλο και η αντίπαλη ομάδα και ο προπονητής της».

Για τα αμυντικά λάθη:«Το ότι δεχτήκαμε τρία ολόιδια γκολ από στημένες φάσεις, είναι κάτι που δεν πιστεύαμε ότι θα συμβεί με βάση τη δουλειά που έχουμε κάνει στον συγκεκριμένο τομέα. Πρέπει, λοιπόν, να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αν δούμε ξανά τις φάσεις θα κατηγορήσουμε τον Σάμαρη, δεν θα το κάνουμε όμως γιατί ήταν από τους καλύτερους του αγώνα και αυτές οι φάσεις ήταν σκληρές μαζί του. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για όλο τον σχεδιασμό κι εγώ έχω όλη την ευθύνη».

Για τη στάση του κόσμου που στο τέλος χειροκρότησε παρά τη βαριά ήττα: «Το χειροκρότημα ήταν αναγνώριση προς τους παίκτες και την προσπάθειά τους. Επαναλαμβάνω ότι δυσκολέψαμε πολύ την Παρί κι ο κόσμος το αναγνώρισε, ασχέτως τι δείχνει το σκορ. Ο κόσμος είδε έναν Ολυμπιακό που του άρεσε, όμως είδαν επίσης και μια βαριά ήττα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι εντελώς διαφορετικό από το ευρωπαϊκό. Δεν συγκρίνονται οι ομάδες μεταξύ τους. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως κερδίζουν τα φαβορί και οι μεγάλες ομάδες. Οι παίκτες σήμερα έκαναν τα πάντα, όσα ζητήσαμε, απλώς έγιναν κάποια λάθη που μας κόστισαν ακριβά».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Σήμερα πήγαμε να κερδίσουμε το ματς, κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο και πιστεύουμε ότι έχουμε δυνατότητες να προκριθούμε. Όταν είδα σήμερα να πάιζουμε έτσι, περιμένω ότι σε άλλα παιχνίδια θα παίξουμε έτσι αλλά και θα έχουμε το αποτέλεσμα που μας αξίζει.»

Για το τι έμαθε από το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά μαθαίνω ακόμα. Μου αρέσει να κερδίζω, σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε. Θα συνεχίσουμε όμως τη δουλειά και την προσπάθεια, δεν ήταν η σημερινή μια καθοριστική ήττα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ