Μίτσελ: Αιχμές για την διαιτησία – «Δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής»

Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος κόντρα στην Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 93′, όμως σε εκείνο το σημείο οι Γερμανοί ισοφάρισαν κι έστειλαν την ομάδα του Μίτσελ… σπίτι της.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας λόγο για κακή διαιτησία που αποπροσανατόλισε τους παίκτες της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV

«Πραγματικά η γεύση είναι γλυκόπικρη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μονομαχίες, δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη.

Είναι πολύ δύσκολο, πήγα να συγχαρώ τον διαιτητή, γιατί είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν λέω πως ήταν κακός, αλλά ήταν δύσκολο.

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ικανοποιημένος από ό,τι συμβαίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται η βελτίωση. Είμαι ικανοποιημένος.

Γενικότερα έχουμε κάνει πολλά καλά απόψε. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Εξαιρετικό ματς από τον Πασχαλάκη, τον Ντόι και τον Ελ Αραμπί αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ