Μεταγραφικές “βόμβες”: “Στη Ρεάλ το καλοκαίρι ο Λάρκιν, στο ΝΒΑ ο Μίτσιτς”

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού, έχοντας έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Σέιν Λάρκιν, όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», η οποία υπογραμμίζει ότι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δεν θα αποτελέσει τη μοναδική απώλεια της Αναντολού Εφές. Ο έτερος πρωταγωνιστής της στην περυσινή κατάκτηση της Euroleague, Βασίλιε Μίτσιτς, έχει ενημερώσει τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας για την απόφαση του να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 29χρονος Λάρκιν θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Η «Βασίλισσα», μάλιστα, έχει εκπληρώσει και τη δεύτερη απαίτηση για την απόκτηση του Λάρκιν, αφού χρειάζεται η Μπασκόνια να παραιτηθεί από το δικαίωμα πρώτης άρνησης που διατηρεί στον παίκτη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ αγωνίστηκε στην ομάδα της Βιτόρια τη σεζόν 2016-17 και έκτοτε όποιος ισπανικός σύλλογος θέλει να τον υπογράψει μπορεί να το κάνει μόνο εάν καταλήξει πρώτα σε συμφωνία με τους Βάσκους.

Η Μπασκόνια, η οποία έχει πληγεί οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού, ήδη διαπραγματεύεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης την αποζημίωση που θα λάβει για την παραίτηση των δικαιωμάτων της.

Η άφιξη του Λάρκιν στη Ρεάλ Μαδρίτης θα σημάνει την αποχώρηση ενός εκ των δύο πόιντ γκαρντ της, είτε του Αμερικανού Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, είτε του Γάλλου, Τομά Ερτέλ.

Στο μεταξύ, η αποχώρηση του Λάρκιν δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την Αναντολού Εφές, καθώς οι νυν πρωταθλητές Ευρώπης θα χάσουν σχεδόν σίγουρα και τον MVP της περυσινής Euroleague, Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος έχει ήδη ενημερώσει την τουρκική ομάδα για την απόφασή του να κάνει το άλμα στο NBA το καλοκαίρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ