Παππούς Mad Clip: “Τα λεφτά φαγώθηκαν – Η Αρετή έκανε κουμάντο”

Με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του Mad Clip τον Απρίλιο, το οποίο λέγεται «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο τράπερ είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο που του κόστισε την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο παππούς του καλλιτέχνη προχώρησε σε νέες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παππούς του MadClip, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, στην εκπομπή “Πρωινό” στον ΑΝΤ1 κάποια δικαιώματα από τα καινούργια τραγούδια του ανήκουν στην οικογένειά του. «Αυτό που ξέρω είναι ότι η μάνα του έχει κάποιο δικηγόρο και λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα από τα καινούρια τραγούδια, τα παλιά δεν ήταν πουθενά. Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί” δήλωσε και πρόσθεσε “Τα λεφτά του φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο. Ρώτησα τη μάνα του ‘σου έδωσε η Αρετή λεφτά’; Μου λέει ‘όχι, δεν μου έδωσε'”, ανέφερε σχετικά με την πρώην σύντροφο του τράπερ.

«Στις 17 του μηνός έρχεται ο μάνατζερ αυτός από την Αμερική και μου είπαν ότι θα με φωνάξουν κι εμένα. Είναι μάνα και κόρη ας πούμε τώρα. Ό,τι δικαιώματα είναι, ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι ό,τι πάρει. Καταλάβατε; Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου, κι εγώ κι η γυναίκα μου. Πλην όμως, δεν θέλω να ακούω το τραγούδι που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα δήλωσε ο παππούς του Mad Clip

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ