Με το ματς θα πληρώνεται ο Γκαλέτι

Με το ματς θα πληρώνεται ο Γκαλέτι

Την Πέμπτη ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται στο Ηράκλειο για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με την διοίκηση του ΟΦΗ και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή με την κρητική ΠΑΕ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να ετοιμάζεται να δώσει στον Αργεντινό μέσο 40.000 ευρώ ενώ θα τον πληρώνει για κάθε ματς στο οποίο παίρνει μέρος.

Ο ίδιος ο Γκαλέτι επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές με τον ΟΦΗ και μιλώντας στον Τύπο της Αργεντινής μίλησε για την άδεια που έχει από τους γιατρούς ώστε να ξαναπαίξει μπάλα. Όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού:

“Στα τέλη Απριλίου πήρα μια ιατρική απαλλαγή και είμαι καλά. Έχω ιατρική άδεια για να παίξω ξανά και έχει ήδη ενεργοποιηθεί από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής. Πρόσφατα, μίλησα με το ιατρικό επιτελείο της Εστουδιάντες και μου είπαν ότι δεν είναι ώρα να μπω στην ομάδα. Έχουν μια γνώμη για εμένα και αποφάσισαν ότι είμαι πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Για αυτό έπρεπε να βρω ευκαιρία να αγωνιστώ κάπου αλλού. Έχω προπονηθεί με τον ίδιο ρυθμό και, σύμφωνα με τους γιατρούς, είμαι έτοιμος να παίξω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ