Με απουσίες στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής βρήκε τους Πράσινους να οριστικοποιούν τις απουσίες παικτών του βασικού του κορμού... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με απουσίες στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής βρήκε τους Πράσινους να οριστικοποιούν τις απουσίες παικτών του βασικού του κορμού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Πέραν του Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά είτε στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου είτε την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Ντάνιελ Πράνιτς που χάνει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τους Μέντες, Μπαϊράμι οι οποίοι θα απουσιάσουν για δεύτερο αγώνα σερί.

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.