Μαυρωτάς στον Realfm 97,8: Μέχρι το τέλος του χρόνου το δεύτερο πόρισμα του ΤΕΕ για το ΟΑΚΑ

«Μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να έχουμε και την 2η πραγματογνωμοσύνη από το ΤΕΕ για το κυρίως στάδιο του ΟΑΚΑ, που θα μας καθοδηγήσει για το τι ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να αποκατασταθεί το θέμα της στατικότητας που υπάρχει ειδικά στο στέγαστρο Καλατράβα» αποκάλυψε στον Real fm 97,8 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Tόνισε ότι ήδη υπάρχει η 1η πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ που έδωσε την δυνατότητα σε κάποιους χώρους τόσο στο κυρίως στάδιο, όσο και στο ποδηλατοδρόμιο, να λειτουργούν υπό προϋποθέσεις.

Mιλώντας στην εκπομπή Realsports και στον Παύλο Παπαδημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού αναφέρθηκε στην εβδομάδα Αθλητικής Ακεραιότητας για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων, που έγινε στην Αθήνα, με την συμμετοχή του Συμβουλίου της Ευρώπης, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της ΟΥΕΦΑ και της Ιντερπόλ. «Η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας εξέδωσε πορίσματα για 40 υποθέσεις, εννέα εξ αυτών προχώρησαν για περαιτέρω διερεύνηση και στάλθηκαν στον αθλητικό εισαγγελέα» είπε ο κ. Μαυρωτάς, προσθέτοντας: «ο παράνομος στοιχηματισμός είναι παγκόσμιο πρόβλημα και χρειάζεται παγκόσμιες λύσεις».

Δήλωσε αισιόδοξος για την ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς και για την ελληνική ομάδα που θα πάει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. «Έχουμε ήδη 30 παιδιά που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους και περιμένουμε και άλλα. Όπως την Εθνική Ομάδα μπάσκετ και την Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την ΕΟΕ για να αντιμετωπίσουν ότι προβλήματα υπάρχουν» επεσήμανε ο Γιώργος Μαυρωτάς, προσθέτοντας: «έχουμε αθλητές και αθλήτριες που έχουν εμπειρία στο Ολυμπιακό βάθρο και πιστεύω ότι και στο Παρίσι θα δούμε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες!».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ