Μάτζικ Τζόνσον: Διαφημίζει ξανά την Ελλάδα και κάνει τζετ σκι στην Κεφαλονιά – Ντύθηκε σαν «Έλληνας θεός»

Συνεχίζεται το τουρ του θρύλου του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον στα ελληνικά νησιά. Μετά την περιοδεία του στο Ιόνιο και τις Κυκλάδες, πλέον αλωνίζει με την σύζυγό του την Κεφαλονιά όπου φαίνεται ενθουσιασμένος με τα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά.
Ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ δεν χάνει την ευκαιρία να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο και να αποθεώσει τις ομορφιές της Ελλάδας, όπως και να ζήσει κάθε ξεχωριστή εμπειρία.

Σε ανάρτησή του Twitter ο Μάτζικ Τζόνσον ανέφερε ότι επισκέφθηκε τη φημισμένη παραλία Μύρτος και έκανε τζετ σκι. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση για μένα από το να είμαι ανοιχτά στη θάλασσα και να βλέπω όμορφες ακτές, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο Μάτζικ Τζόνσον διασκέδασε στο υπερπολυτελές κότερο του μαζί με το πλήρωμα και την οικογένειά του ντυμένος σαν «Έλληνας θεός» και απόλαυσε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

«Το πλήρωμα του Phoenix 2 έβαλε απόψε έναν Έλληνα θεό και μια φαντασμαγορική θεά στο γιοτ. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ και ο σεφ ετοίμασε μια εξαιρετική ποικιλία για να το απολαύσουμε. Τι όμορφο που ήταν απόψε το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα», σημείωσε σε μια δεύτερη ανάρτησή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ