Ματς παρωδία στην Πορτογαλία – Αποχώρηση οπαδών, κλάματα και διακοπή στο 0-7 – ΒΙΝΤΕΟ

Ο αγώνας της Μπελενένσες με την Μπενφίκα στο «Εστάδιο Νασιονάλ» για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ξεκίνησε κανονικά αλλά ολοκληρώθηκε λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, καθώς τον διέκοψε ο διαιτητής Μανουέλ Μότα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν ήδη στα πρώτα 45 λεπτά με 7-0, καθώς δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στην ομάδα του Μπελέμ που παρατάχθηκε με μόλις 9 παίκτες, αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό που την έπληξε.

Μάλιστα, η κάμερα της τηλεόρασης έδειξε τον πρόεδρο των γηπεδούχων δακρυσμένο από την αγωνιστική «σφαγή» της ομάδας του.

Στην έναρξη του δεύτερου μισού, όμως, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί.

Ύστερα από μερικά λεπτά στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που έπαιζε… μέσος λόγω των συνθηκών, έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι, βάσει του κανονισμού, ο Μότα διέκοψε τον αγώνα, αφού η Μπελενένσες έμεινε με 6 παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει το παιχνίδι. Απομένει να φανεί αν το σκορ θα είναι 3-0 (στα χαρτιά) ή θα μετρήσει εκείνο που είχε διαμορφωθεί τη στιγμή της διακοπής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ