Ματίας Αλμέιδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην οικογένεια του Μιχάλη» – ΒΙΝΤΕΟ

Την νίκη με ανατροπή επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αφιέρωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια από χούλιγκαν των Κροατών.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά στους ΒΒΒ μετά το γκολ του ο Γαλανόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

«Με την ευκαιρία θα ήθελα να δώσω χαιρετισμούς στον κόσμο μας. Ειδικά στην οικογένεια του φιλάθλου που χάσαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη σε αυτούς», είπε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Αργεντίνος τεχνικός.

«Αυτή η ομάδα θα δείχνει αυτή τη συμπεριφορά όποτε υπάρχει αδικία. Αυτό που χρειαζόμαστε στη ρεβάνς είναι να είναι ο κόσμος μας ως έξτρα παίκτης και να δείξουμε ότι είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας», συμπλήρωσε.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με ανατροπή – ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος, αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Ήταν φυσιολογικό να είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτή την απόδοση μετά από 16 ημέρες χωρίς παιχνίδι. Στο ημίχρονο τους είπα πολλά πράγματα και τα ερμήνευσαν με εξαιρετικό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα. Στην επανάληψη κάναμε πολλά πράγματα απ’ αυτά που μπορούμε».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ