Μαθαίνει τον αντίπαλο στο Final Four o Ολυμπιακός

Με τη διεξαγωγή των πέμπτων αγώνων Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν ολοκληρώνεται η φάση των πλέι οφ της Euroleague και μπαίνουμε στη τελική ευθεία για το Final Four του Κάουνας, στο οποίο έχει κλείσει ήδη θέση ο Ολυμπιακός, αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός στο Final 4 – Νίκησε 84-72 την Φενερμπαχτσέ

Απέναντι σε Μονάκο ή Μακάμπι ο Ολυμπιακός

Στο Πριγκιπάτο η γηπεδούχος Μονακό υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21.00Novasports-4). Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς φιλοξενεί του Ισραηλινούς και θέλει να να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, για να κάνει το 3-2 και πάρει το εισιτήριο για το Κάουνας της Λιθουανίας. Ωστόσο η ομάδα του Όντετ Κάτας με όπλο τον ενθουσιασμό και την περίοδο φόρμας που διάγει, πήγε στην Γαλλία για το μεγάλο διπλό και τη πρόκριση!… Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νικητής του αποψινού αγώνα θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει την Παρασκευή 19 Μάϊου στις 18.00 το απόγευμα.

Μάχη μέχρι τέλους στην Μαδρίτη 

Η ώρα της κρίσης έφτασε και για το συναρπαστικό ζευγάρι Ρεάλ-Παρτιζάν (22.00Novasports Prime), οι οποίες τίθενται αντιμέτωπες στο πέμπτο ματς της σειράς στην Μαδρίτη και εκεί θα κριθεί οριστικά η πρόκριση στο Final Four. Μετά τον Λεσόρ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεση του και τον Κέβιν Πάντερ που εξέτισε τη ποινή του. Αντίθετα για τους Μαδριλένους παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Γιαμπουσέλε και ο τραυματίας Ντεκ. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο ημιτελικό του Κάουνας την Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει προκριθεί  στο Final Four ομάδα που καλείται να παίξει εκτός έδρας στο πέμπτο ματς της σειράς!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ