Μαρσέλο: Το πρώτο μήνυμά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Το πρώτο μήνυμά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό στέλνει ο Μαρσέλο. Η απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων των ερυθρολεύκων. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο 34χρονος Μαρσέλο διακρίνεται αρχικά να κάνει τα “μαγικά” του με την μπάλα.

Στη συνέχεια στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας ότι είναι τιμή για τον ίδιο το ότι αποτελεί πλέον ένα μέλος του θρυλικού συλλόγου.

“Είναι τεράστια τιμή μου να είμαι μέλος ενός θρυλικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ”, αναφέρει ο Μαρσέλο στο μήνυμά του.

“Ας συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί την ιστορία μας” τονίζει στη λεζάντα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Σημειώνεται ότι όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ο Μαρσέλο θα βρίσκεται την Δευτέρα (5/9) το βράδυ (21:00) στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ