Μάρκο Λιβάγια: Σκοτώθηκε ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ σε τροχαίο

Πένθος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, καθώς σκοτώθηκε ο πατέρας του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κροατία.

Σύμφωνα με το κροατικό gloria.hr τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Milan Livaja σκοτώθηκε σε τροχαίο κοντά στο Kaštel Sućurac.

Ο πατέρας του αγαπημένου παίκτη της Χάιντουκ οδηγούσε μια μηχανή σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

«Ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας σκοτώθηκε σε ένα σοβαρό τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καστέλα», ανέφερε η αστυνομία του Σπλιτ. Το τροχαίο  σημειώθηκε στη 1:22 τα ξημερώματα στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Kaštel Sućurac. Υπήρξε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα και ο μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στο σημείο του δυστυχήματος».

Ο σύλλογος έστειλε τα συλλυπητήρια μέσω Facebook. “Στον αγαπητό Μάρκο και την οικογένειά του, η HNK Hajduk στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την ξαφνική και ανεπανόρθωτη απώλειας του αγαπημένου του πατέρα. Όλος ο σύλλογος είναι μαζί του και του δίνει τη μέγιστη υποστήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλες μας οι σκέψεις είναι μαζί του και την οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Hajduk.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ