Μαρινάκης: Πάντα κοντά στο πειραϊκό ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: Πάντα κοντά στο πειραϊκό ποδόσφαιρο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης δεσμεύτηκαν για ενίσχυση του πειραϊκού ποδοσφαίρου σε σημερινή επίσκεψή τους στα Καμίνια και στις Ακαδημίες του Ατρότου Πειραιά.

Στις Ακαδημίες του ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, καλεσμένοι στη συγκέντρωση του προέδρου της ομάδας Χρήστου Σδρένια, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο των Καμινίων και δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή του, παρουσιάζοντας το πλάνο του Συνδυασμού για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Ο κ. Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά με ηθική και υλική βοήθεια.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστης Σδρένιας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων των Καμινίων.

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν οι σύσσωμες οι ομάδες του  Ατρόμητου Πειραιά με τις Ακαδημίες του, ο Α.Ο. Πειραιά, οι Λέοντες Καμινίων και  στελέχη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Κελεσίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Διαμαντάκος, από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ