Μαρινάκης: Πάμε για υπέρβαση και πρόκριση

Μαρινάκης: Πάμε για υπέρβαση και πρόκριση

Πανευτυχής μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουνάιτεντ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε προσγείωση πριν τον επαναληπτικό του Μάντσεστερ και κάλεσε τους παίκτες να κάνουν την υπέρβαση και να προκριθούν.

«Όλος ο κόσμος είδε αυτό το ματς. Είδε ότι υπήρχε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά, έκανε ευκαιρίες αλλά από εκεί και πέρα, όπως είπα και στους παίκτες, δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ με τη νοοτροπία που είχαμε και απόψε. Σαν να έχει τελειώσει το σημερινό ματς 0-0. Μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Η Μάντσεστερ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και θα πάμε να τους αντιμετωπίσουμε για να κάνουμε την υπέρβαση και να προκριθούμε», τόνισε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συνέχισε λέγοντας:

«Περίμενα ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που έκανε κι αυτός την υπέρβασή του. Και θέλω να τους καλέσω όλους της Κυριακή στο γήπεδο και να υποδεχτούμε τους αντιπάλους μας όπως υποδεχτήκαμε σήμερα την Γιουνάιτεντ. Όλοι μας ζητάμε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και πρώτος εγώ. Αυτή η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά και ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Αν παίξουμε δυνατά όπως πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός, πιστεύω πως θα προχωρήσουμε. Σήμερα πανηγυρίζουμε μια ιστορική νίκη. Όλοι μας πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ