Μάντζαρης: Δείξαμε χαρακτήρα

Μάντζαρης: Δείξαμε χαρακτήρα

 

Χαρούμενος με την νίκη της ομάδα του ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πλέον όπως είπε και ο ίδιος, ο Ολυμπιακός που έμεινε ψύχραιμος στο φινάλε, είναι έτοιμος για το 3-1 στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή βρεθήκαμε μπροστά μέχρι και με 12-13 πόντους. Μας έπιασε το άγχος της νίκης στο τέλος και πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά πάλι καλά όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε. Έχουμε το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα μας και πάμε να κερδίσουμε».

Για το τι έφερε αυτή την νίκη: «Δεν δώσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κάνουμε το 2-1».

Για το άγχος στο τέλος: «Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 παιχνίδια, έρχεται στο μυαλό αυτό και μπορεί να την πατήσεις. Ευτυχώς κρατήσαμε χαρακτήρα και πήραμε το παιχνίδι».

Για την αστοχία του Παναθηναϊκού: «Για να είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός κάτι πρέπει να κάνουμε καλά και εμείς. Παίζουμε καλή άμυνα εμείς. Είχαμε πει πως αν διώξουμε το άγχος και βάλουμε τα καλάθια εδώ θα κερδίσουμε. Το κάναμε σήμερα και κερδίσαμε».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ