Μάικ Τάισον: Έριξε μπουνιές σε συνεπιβάτη του στο αεροπλάνο επειδή τον… ενοχλούσε

“Μαύρο στο ξύλο” έκανε ο Μάικ Τάισον συνεπιβάτη του σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στη Φλόριντα, επειδή αυτός δεν σταματούσε να τον ενοχλεί.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση του θρυλικού μποξέρ στον άνδρα, το περιστατικό έγινε την Τετάρτη το βράδυ και όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή της επιβίβασης.

Όπως είπε στο ΤΜΖ αυτόπτης μάρτυρας, ενώ όλοι βρίσκονταν στη σειρά για επιβίβαση ο φίλος του ζήτησε να βγάλει selfie με τον Τάισον, ο οποίος φάνηκε να μην έχει πρόβλημα μαζί τους όπως και με κανέναν άλλον επιβάτη. Πράγματι έβγαλαν τη φωτογραφία, αλλά μετά ο φίλος του είχε κατενθουσιαστεί και συνέχισε να προσπαθεί να πιάσει κουβέντα με τον 55χρονο θρυλικό μποξέρ αφού κάθισαν πίσω του.

Τελικά, ο Τάισον δεν άντεξε με τον ενοχλητικό τύπο που μιλούσε διαρκώς στο αυτί του και του είπε να ηρεμήσει. Όταν ο άνδρας συνέχισε να παρενοχλεί τον μποξέρ, ο Τάισον απάντησε με γροθιές. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Τάισον κατέβηκε από το αεροσκάφος δευτερόλεπτα μετά. Πηγές προσκείμενες στον Τάισον αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν φοβερά ενοχλητικός και δεν σταματούσε να ενοχλεί τον μποξέρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ