«Μαδριλένος» ο Αντσελότι με 8 εκ. το χρόνο

«Μαδριλένος» ο Αντσελότι με 8 εκ. το χρόνο

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Κάρλο Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν γαλλικά Μέσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αντσελότι στην «Βασίλισσα» θα έχει ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα οχτώ εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ για να φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είχε έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα, θα πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί.

Σύμφωνα με την «L’ Equipe» ο Αντσελότι θα ανακοινωθεί επίσημα από την Ρεάλ μετά τις 3 Ιουλίου. Ο λόγος που περιμένει η Ρεάλ για να ανακοινώσει τον Αντσελότι φέρεται να είναι ότι αν μπει ο Ιούλιος ο Αντσελότι θα αποχωρήσει από την Παρί στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του και έτσι η φορολογία στην Ισπανία θα πέσει από τα 52% στο 24%.

Παράλληλα, η «Le Parisien» θέτει επίσης την ανακοίνωση του Αντσελότι από την Ρεάλ στις αρχές Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 2-3 του μήνα ενώ αναφέρει ότι οι ετήσιες αποδοχές του Ιταλού στην Μαδρίτη θα είναι μεταξύ επτά ή οχτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: sentragoal.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ