Λιονέλ Μέσι: Το συγκινητικό «γράμμα» του γιου του, 24 ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό

Ένα συγκινητικό μήνυμα έγραψε ο Τιάγκο Μέσι, ο ένας εκ των τριών γιων του Λιονέλ Μέσι, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ, προσφέροντας το καλύτερο κίνητρο στον πατέρα του, στην προσπάθειά του να φτάσει αύριο στην κορυφή του κόσμου.

Το μήνυμα δημοσίευσε η μητέρα του Τιάγκο και σύζυγος του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Αντονέλα Ροκούτσο. Πρόκειται για ένα μήνυμα γραμμένο με μολύβι σε ένα σημειωματάριο του Τιάγκο.

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τη χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, των παιδιών από τις Μαλβίνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα καταλάβετε, τους τελικούς που χάσαμε, πόσα χρόνια έκλαψε γι’ αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Maracana ο μπαμπάς κέρδισε ξανά τον τελικό με τους Brazucas (Βραζιλιάνοι). Αγόρι, τώρα είμαστε ξανά ενθουσιασμένοι. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και μπορεί να το δει ο Ντιέγκο από τον παράδεισο. Με τον Ντον Ντιέγκο και την Τότα (η μητέρα του Μαραντόνα) να τον ενθαρρύνουν».

Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι πάντως σήμερα έγραψε στο instagram: «Είμαι έτοιμος. Πάμε Αργεντινή!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ